U bevindt zich hier: Home » Aanleggen van tuinen » Vijvers

Vijvers

strakke vijver zwemvijver natuurlijke vijvers.

Een mooie heldere vijver een vak apart.
Aangezien wij door de jaren heen tal van vijvers en waterpartijen aangelegd hebben, kunnen wij u een professioneel advies geven. zo verzorgen wij zowel aanleg onderhoud als het biologisch evenwicht van uw vijver.

Aanleg
Aan de hand van uw wensen maken we in overleg een tekening van uw vijver. Rond, vierkant of ovaal met waterval, fontein of verlichting, gemetselde muren of natuurlijk begroeiing. Dit zijn slechts enkele opties want er is werkelijk van alles mogelijk. Of wat dacht u van een zwemvijver?

Onderhoud en biologisch evenwicht
Is uw vijver een groene soep? Geen probleem door middel van een deskundig advies en de juiste middelen brengen wij uw vijver weer in een biologisch evenwicht. En heeft u weer een schone en heldere vijver waar u van kunt genieten.

 

wilt u een vrijblijvende afspraak met ons.

Foto's

strakke vijver aanlegen Eindhoven in de vijver lijken de stapstenen te zweven. er onder ligt een fundering van beton en de poeren zijn opgemetseld van 60*40 tegels gebruik strakke moderne voortuin met rvs water element betontegels 100*100*14 en 200*100*14 antrasiet strakke tuin met grind en split strakke vijver vijver afmeting 22x8 meter met vlonders betontegels split beplanting modern rust ruimte betaalbaar vught oisterwijk waalre eindhoven best strakke vijver met waterlie watermuur met rvs element heldere vijver betaalbaar offerte op maat hovenier strakke tuin met grind wonen aan het water het is mogelijk gemaakt door a van spelde hovenier heldere vijver met fontijnkruid krabbescheer waterplanten modern strakke tuin met grind en split strakke waterspiegel <vijver> met grind bamboes grassen hardsteen pandag dark graniet basalt geborsteld gebrand 40*80 80*80 30*60 40*40 50*50 strakke vijverbak modern tuinontwerp rust en ruimte tuinontwerp de blaak reeshof rvs waterelement met op de voorgrond split. heldere vijver waterllie heeft u een kikkerprobleem wij weten het antwoord op om  geen kikkers in de vijver te hebben vijver met watermuur van natuursteen maaskeien op de achtergrond bamboe begrends met wortelbegrenzer watertuin met japanse lantaren op de voorgrond een notenfagus betonsteen 20*30*6 antrasiet als grondkering en waterval hovenier tilburg helder vijver met goudwindes gemaakt van epdm natuurlijke over met tuinturf en gazon tuinontwerp en tuinadvies op maat vijver met moerasgedeeltes hier opde foto gele lissen snoekkruid en dotterbloem van uit de woon kamer meteen zicht op de vijver niervormige vijver met watermuur tuinafmeting 60x15
Werkzaamheden:
Vijveraanleg
Deel deze pagina:
Project: Hoe leg ik keramische buitentegels.
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Beoordelingen van een klant:

Eind vorig jaar via beoordelingen op marktplaats bij bedrijf van Antoon van Spelde terecht gekomen. Onze eerste indruk en die is ook bewaarheid, is een goede kwaliteit -prijsverhouding en gedegen vakmanschap. Er is heel wat door Antoon en zijn medewerkers onder handen genomen. Snoeiwerk, bestrating, hekwerk, beplanting en niet te vergeten de tuinverlichting. Dankzij de prachtige ledverlichting kunnen we nu ook 's avonds genieten van onze tuin. Dit alles is door Antoon en zijn medewerkers op een prettige wijze en met het nodige vakmanschap gedaan. Dat geldt niet alleen voor één onderdeel maar voor alle onderdelen, want goed moet het zijn bij Antoon en zijn medewerkers. We kunnen deze firma dan ook van harte aan een ieder aanbevelen, zeker als je net als wij wilt genieten van een mooi aangelegde tuin! Paul en Ellen Mennens, Tilburg

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: