U bevindt zich hier: Home » Aanleggen van tuinen » Vijvers

Vijvers

strakke vijver zwemvijver natuurlijke vijvers.

Een mooie heldere vijver een vak apart.
Aangezien wij door de jaren heen tal van vijvers en waterpartijen aangelegd hebben, kunnen wij u een professioneel advies geven. zo verzorgen wij zowel aanleg onderhoud als het biologisch evenwicht van uw vijver.

Aanleg
Aan de hand van uw wensen maken we in overleg een tekening van uw vijver. Rond, vierkant of ovaal met waterval, fontein of verlichting, gemetselde muren of natuurlijk begroeiing. Dit zijn slechts enkele opties want er is werkelijk van alles mogelijk. Of wat dacht u van een zwemvijver?

Onderhoud en biologisch evenwicht
Is uw vijver een groene soep? Geen probleem door middel van een deskundig advies en de juiste middelen brengen wij uw vijver weer in een biologisch evenwicht. En heeft u weer een schone en heldere vijver waar u van kunt genieten.

 

wilt u een vrijblijvende afspraak met ons.

Foto's

strakke vijver aanlegen Eindhoven in de vijver lijken de stapstenen te zweven. er onder ligt een fundering van beton en de poeren zijn opgemetseld van 60*40 tegels gebruik strakke moderne voortuin met rvs water element betontegels 100*100*14 en 200*100*14 antrasiet strakke tuin met grind en split strakke vijver vijver afmeting 22x8 meter met vlonders betontegels split beplanting modern rust ruimte betaalbaar vught oisterwijk waalre eindhoven best strakke vijver met waterlie watermuur met rvs element heldere vijver betaalbaar offerte op maat hovenier strakke tuin met grind wonen aan het water het is mogelijk gemaakt door a van spelde hovenier heldere vijver met fontijnkruid krabbescheer waterplanten modern strakke tuin met grind en split strakke waterspiegel <vijver> met grind bamboes grassen hardsteen pandag dark graniet basalt geborsteld gebrand 40*80 80*80 30*60 40*40 50*50 strakke vijverbak modern tuinontwerp rust en ruimte tuinontwerp de blaak reeshof rvs waterelement met op de voorgrond split. heldere vijver waterllie heeft u een kikkerprobleem wij weten het antwoord op om  geen kikkers in de vijver te hebben vijver met watermuur van natuursteen maaskeien op de achtergrond bamboe begrends met wortelbegrenzer watertuin met japanse lantaren op de voorgrond een notenfagus betonsteen 20*30*6 antrasiet als grondkering en waterval hovenier tilburg helder vijver met goudwindes gemaakt van epdm natuurlijke over met tuinturf en gazon tuinontwerp en tuinadvies op maat vijver met moerasgedeeltes hier opde foto gele lissen snoekkruid en dotterbloem van uit de woon kamer meteen zicht op de vijver niervormige vijver met watermuur tuinafmeting 60x15
Werkzaamheden:
Vijveraanleg
Deel deze pagina:
Beoordelingen van een klant:

"Via mond-op-mondreclame en na zoeken op de betreffende website kwamen we bij Antoon van Spelde terecht om onze tuin van een nieuw uiterlijk te voorzien. We zochten juist iemand die tuinen ontwierp en aanlegde zonder daarvoor de hoofdprijs te vragen. Verder was het voor ons belangrijk dat de betreffende hovenier ook ervaring had met kleinere tuinen en niet alleen met tuinen van 1 hectare groot. Na contact gelegd te hebben hadden we snel een afspraak met Antoon en konden we onze wensen voor de nieuwe tuin op tafel leggen. Het ontwerp waar Antoon uiteindelijk mee terug kwam voldeed aan al onze eisen. Het was kindvriendelijk, romantisch ingericht en we kregen er zelfs een grotere tuin voor terug. De uiteindelijke aanleg verliep voorspoedig met vriendelijke mensen. Tussen de werkzaamheden door waren er nog genoeg aanpasmomenten die je in overleg kon laten uitvoeren. We hadden een dode conifeer tussen de haag zitten maar zelfs die werd snel ingeruild voor een gezonde boom. Daarnaast hebben we een mooi waterelement in de tuin gekregen wat voor een mooie sfeer zorgt. Het was prettig en prima zakendoen met Antoon van Spelde en kunnen het meerdere mensen aanraden"

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: